Veseli posjet skupine Kikići Centru za kulturu Sigmund Romberg

viber_slika_2022-05-05_11-34-43-226
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Povodom tjedna dječje kreativnosti, u četvrtak, 5. svibnja 2022. godine, Centar za kulturu Sigmund Romberg posjetila je mješovita vrtićka skupina Kikići sa svojim odgojiteljicama Dragicom Jančikić, Aleksandrom Šrepfler Strajnić i Emmom Torjanac.

Vrtićarce je na početku pozdravila ravnateljica Centra za kulturu Tea Glavica, te djeci ispričala čime se sve bavi ova ustanova. Njoj se pridružio i dugogodišnji član Amaterskog kazališta Belišće, Ivica Koprivnjak, koji je ispričao djeci kako postati glumcem. Djelatnici Centra, Dominik Špoljarć i Zvonimir Iveković, izveli su nekoliko pjesama za djecu, a zatim su i Kikići imali priliku iskusiti kako je to biti na pozornici te su i oni otpjevali dvije pjesme uz scenski nastup.

Nakon druženja na pozornici, održana je kreativna radionica “Čestitka majci” pod vodstvom Bojane Reçice. Djeca su od svima dostupnih materijala (papir u boji, papirnate slamke, podmetači za kolače) napravila čestitku na kojoj se nalazi vedri proljetni buketić kojemu će se zasigurno obradovati svaka majka.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI