Ukrasi sam masku svoju

knjiznica
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizira novu kreativnu radionicu za djecu u četvrtak, 17. rujna u 17 sati. Tema ove radionice opet su zaštitne maske za lice, koje su u zadnje vrijeme postale obvezni dio odjevnih kombinacija. Na prošloj radionici djeca su naučila krojiti i šivati maske, a ovoga puta će ukrašavati unaprijed pripremljene maske flomasterima za tkaninu. Radionicu će voditi Belišćanka Ivana Kopić, koja će pokazati kako koristiti spomenute flomastere i na taj način napraviti originalne, maštovite maske za lice.

Svi koji žele napraviti maske s vlastitim potpisom moraju se prijaviti na radionicu jer je broj mjesta ograničen. To mogu učiniti osobnom prijavom u Knjižnici, pozivom na broj telefona 400-627, porukom na email knjiznica@belisce.hr ili na Facebook stranici Knjižnice. Oni koji se prijave trebaju ponijeti olovke za pisanje i isprintane predloške motiva koje će crtati i bojati na maskama.

Svakako treba istaknuti da prijavljeni, zbog međusobne zaštite, moraju imati masku na licu, no to neće umanjiti dobru zabavu na radionici jer je kreativnost u belišćanskoj knjižnici jača od koronavirusa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI