Šuškavci za uvijek aktivne umirovljene policajce

aaa
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Udrugu umirovljenika policije, Podružnicu Belišće, u utorak, 14. siječnja, posjetio je zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić u pratnji savjetnice za odnose s javnošću i informiranje Ane Pavlović Martinović kako bi im uručio 40 šuškavaca, vrijednih 4.000 kuna, po kojima će biti prepoznatljivi ne samo u Belišću, već i diljem Hrvatske.

Umirovljenim policajcima pridružio se i Vlado Krznarić, načelnik Policijske postaje Belišće, a u ime belišćanske udruge zahvalio se predsjednik Ivica Igrec, koji je zamjeniku gradonačelnika darovao fotografiju snimljenu u Škabrnji, na zajedničkom odavanju počasti svim žrtvama stradalima u Domovinskom ratu.

Članovi Udruge umirovljenih policajaca Belišće svim su građanima dobro poznati s mnoštva različitih manifestacija, u kojima u suradnji s organizatorima ili Policijskom postajom Belišće koordiniraju promet i brinu se da sve protekne u najboljem redu. Redovno se uključuju u obilježavanje značajnih datuma, ne samo u Belišću, nego i šire, a sudjelovanjem na sportskim natjecanjima, memorijalnim susretima ili samo uz druženje sa svima onima koji, iako u mirovini, i dalje žive poziv policajca, na najbolji mogući način pronose ime svoje udruge i svog grada.

Zbog svih njihovih aktivnosti i zbog stalnog uključivanja u sva događanja u lokalnoj zajednici, prema PU osječko baranjskoj bit će upućena inicijativa za dodjelu priznanja povodom Dana policije (29. rujna) kao najaktivnijoj udruzi umirovljenih policajaca na području naše županije.

FOTO: Tin Lacković

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI