Prijave za fišijadu

BEL_0099-620x347
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Turistička zajednica grada Belišća objavila je javni poziv za prijavu kandidata za sudjelovanje na natjecanju u kuhanju fiš-paprikaša, koje će biti održano u petak, 27. kolovoza, na Gradskom bazenu u Belišću s početkom u 17 sati.

Pozivaju se svi zainteresirani građani s prebivalištem na području grada Belišća i prigradskih naselja da prijave mogu izvršiti osobno u Turističkoj zajednici grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B radnim danom u vremenu od 8 do 16 sati.

Organizatori natjecanja u kuhanju fiš paprikaša, Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća obavještavaju zainteresirane da će zbog trenutnih nužnih epidemioloških mjera biti ograničen broj osoba po ekipi na maksimalno 8 osoba (uključujući kuhara-natjecatelja). Svi natjecatelji i njihovi gosti moraju imati EU digitalnu COVID potvrdu (sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama za javna događanja i okupljanja s preko 100 osoba).

Prijave se mogu izvršiti najkasnije do petka, 20. kolovoza.

Kotizacija iznosi 150 kn, a za sve sudionike organizatori osiguravaju ribu, drva za loženje, 2 stola, 4 klupe i majicu za kuhara, a natjecatelji donose svoj kotlić, nogare te sve začine i dodatke.

Pobjednik ovogodišnje Fišijade biti će predstavnik Turističke zajednice grada Belišća na Državnom natjecanju u kuhanju fiš-paprikaša.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI