OPG Schmidt pobjednik božićnog turnira

DSC_3401
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Božićni malonogometni turnir Belišće 2019. tradicionalna je sportska aktivnosti koju u blagdansko vrijeme organizira Nogometni klub Belišće uz potporu Grada Belišća i Zajednice sportskih udruga grada Belišća. Počeo je 16. prosinca, a u narednih deset dana, do 26. prosinca, 12 ekipa borilo se za nastup na finalnoj večeri, u kojoj je u utakmici za treće mjesto CB Barba s 2:0 pobijedio Malu mljekaru. U finalu je favorit OPG Schmidt uvjerljivo svladao Općinu Darda rezultatom 7:1.

Pobjedniku OPG-u Schmidt pripala je nagrada od 10.000 kuna, drugoplasiranoj Općini Darda 5.000 kuna, trećem CB Barba 2.000 kuna, dok je ekipa Male mljekare nagrađena s 1.000 kuna. Iz ekipe OPG Schmidt dolaze i osvajači pojedinačnih nagrada – najbolji igrač je Zvonimir Horvat, najbolji vratar Dominik Klanjšček, a najbolji strijelac Nebojša Popović s osam postignutih pogodaka. Osim novčanih nagrada najbolji ekipno i pojedinačno dobili su prigodne pehare i statue koje su im uručili zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar i predsjednik Nogometnog kluba Belišće Ivan Jurković.

Na Božićnom malonogometnom turniru 2019. prvi se put igralo sa 6 igrača tj. 5+1. Na turniru su sudjelovali mahom igrači velikog nogometa, od druge do županijskih liga: Salapić S., Anočić (Cibalia), Agatić, Pačar, Ratković, Klanjšček, Stanić, Paulić, Damjanović, D. Lacković (Belišće), Bilobrk (Čepin), Parmačević, Stanić V., Pfeiifer, Vranjković, Muchausen (Valpovka), igrači iz baranjskih klubova (Darda, Mece), Nebojša Popović (Bijelo Brdo), Jagistin (Bedem), a bilo je i igrača iz Srbije. Tijekom turnira posjećenost je bila vrlo dobra, a finalna natjecanja pratilo je oko 500 gledatelja, koji su sudjelovali u tomboli čija je prva nagrada bila televizor. Sve dane turnira sudili su suci: Šušak, Tadić, Horvat i Brkić.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI