Noć kazališta u Belišću – Amatersko kazalište kroz fotografije

kazaliste

Amatersko kazalište Belišće i Centar za kulturu Sigmund Romberg pozivaju vas na manifestaciju Noć kazališta 2022., u subotu, 19. studenoga 2022. godine, s početkom u 19 sati.  Noć kazališta ove godine održava se četrnaesti put, a manifestacija se potvrdila kao sjajan projekt u kojem uživaju svi koji vole kulturu.

Za ovogodišnju Noć kazališta 2022. Amatersko kazalište Belišće u suradnji s Centrom za kulturu Sigmund Romberg, pripremilo je program pod nazivom “Amatersko kazalište kroz fotografije”. Posjetitelji će imati priliku pogledati albume fotografija koji su sačuvani i spremani kronološki od čak 1920. godine pa sve do danas. Građani će moći pogledati fotografije svih onih koji su godinama nastupali i djelovali u Amaterskom kazalištu, kako u glazbenim, tako i dramskim sekcijama. Vjerujemo da će mnogi pronaći fotografije članova svojih obitelji, prijatelja, poznanika, a možda i vlastite te naučiti nešto o bogatoj povijesti Amaterskog kazališta Belišće.

Vrata Centra za kulturu Sigmund Romberg, uoči ovogodišnje Noći kazališta, bit će otvorena od 19 do 21 sat. Ulaz je besplatan.

Najnovije VIJESTI