Nagrade Višnji Požar, Ljubici Milković i Etno selu Bocanjevci

aaaaa
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Turistička zajednica grada Belišća danas (29. listopada) dodijelila je nagrade za najljepše uređene okućnice grada Belišća u 2019. godini.

Prigodna svečanost održana je u belišćanskoj vijećnici gdje je svim kandidatima, kojih je bilo 18, čestitala zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković, koja je s Janjom Čeliković, voditeljicom ureda Turističke zajednice grada Belišća dodijelila nagrade i zahvalnice najuspješnijima po kategorijama.

U kategoriji najuređenijih okućnica treće su mjesto podijelile Đurđica Zetović iz Bistrinaca i Zdenka Smolčić iz Belišća, na drugom su se mjestu našle Vesna Grgić iz Bistrinaca i Tihana Barić iz Bocanjevaca, a najuređenijom okućnicom proglašena je ona koju je uredila Višnja Požar iz Belišća.

U kategoriji najuređenijeg balkona, treća je nagrada pripala Ani Ivković iz Bistrinca, drugo je mjesto pripalo Božani Piškorjanac iz Bocanjevaca, a najljepši je balkon uredila Ljubica Milković iz Belišća.

Borba za najuređenije prigradsko naselje i ove se godine vodila oko tri kandidata, no prema ocjeni komisije, treće je mjesto pripalo Bistrincima, drugo Gorici Valpovačkoj, a najuređenije prigradsko naselje ove je godine naše Etno selo. Nagradu je preuzeo povjerenik za razvoj prigradskog naselja Bocanjevci Bojan Vuksanić

Kandidati koji su osvojili treća mjesta u kategoriji najuređenijih okućnica i balkona dobili su 500 kuna, druga mjesta u ovim kategorijama su nagrađena sa 750 kuna, dok su vlasnice najuređenije okućnice i najuređenijeg balkona nagrađene s 1.000 kuna. Bistrinci su dobili 750 kuna, Gorici Valpovačkoj je pripalo 1.000 kuna, a Bocanjevci, nauređenije prigradsko naselje grada Belišća, nagrađeni su s 2.000 kuna. Ove godine je dodijeljena i posebna nagrada (umjetnička slika) koja je uručena Štefici Antonina iz Veliškovaca za autohtono uređenu obiteljsku okućnicu.

FOTO: Tin Lacković

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI