Književna večer s Veljkom Đorđevićem

stock-photo-veljko-djordjevic-ptsp-predstava-29283
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće ovoga tjedna započela je provoditi svoj program za Mjesec hrvatske knjige 2020. godine. U prva dva dana manifestacije organizirane su čak tri aktivnosti. Nakon otvorenja Sajma otpisanih i poklonjenih knjiga te izložbe Metal art, u petak, 16. listopada 2020., s početkom u 18 sati održat će književna večer s hrvatskim autorom Veljkom Đorđevićem iz Zagreba. Događanje će se održati u Velikoj vijećnici grada Belišća.

Veljko Đorđević inače je po profesiji liječnik-specijalist psihijatar, no bavi se i književnim i znanstvenim radom. Objavio je preko stotinu stručnih i znanstvenih radova te više od deset stručnih knjiga, a piše i romane i dramske tekstove. Posebno treba istaknuti knjige koje uz njegove tekstove sadrže svjedočanstva osoba koje su preživjele važne događaje iz Domovinskog rata. Upravo zbog svega navedenog ova je književna večer dobra prilika za sve zainteresirane da dođu poslušati zanimljivosti o Veljkovom profesionalnom radu i književnom stvaralaštvu. Možda će to mnogima biti poticaj da pročitaju neke njegove knjige koje se mogu posuditi u belišćanskoj knjižnici.

Ovo događanje organizirano je u skladu s propisanim mjerama zaštite koje su vezane uz epidemiju koronavirusa pa se ovim putem upućuje molba svim posjetiteljima i sudionicima da se pridržavaju općih zaštitnih mjera zbog uzajamne sigurnosti i zaštite.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI