Jurica Cvenić

jura

Ja sam Jurica Cvenić, na svijet došao 91′, pa ako nekog zanima gdje sam bio navedene godine, ima odgovor. Magistrirao sam Kulturalne studije i Medijske kulturu na Odjelu za kulturologiju u Osijeku , a novinarstvom, pogotovo onim sportskim bavim se od ranih studentskih dana. Krenulo je volonterskim “piskaranjem” za razno razne portale, što je znalo postati zamorno, ali na kraju je urodilo plodom te sam 2015. godine postao jedan od 15 mladih novinara iz cijelog svijeta, odabran od strane Međunarodne sportske medijske asocijacije i Svjetske rukometne federacije za rad na Svjetskom rukometnom prvenstvu za muške u Kataru.

Kao mladom novinaru-studentu, bio mi je to ogroman poticaji “škola” koja me potaknula da se kasnije prijavim i sudjelujem na brojnim inozemnim projektima i dvjema studentskim razmjenama koji su mi pomogli da se izgradim kao radnik i osoba.

Trenutno na Našem radiju uređujem i vodim emisiju “Sportski život” (Gle čuda!) koja je na rasporedu svakog ponedjeljka od 10 do 12, dok se ostalim danima većinom družimo od 12-15 ili 15-20h!

Najnovije VIJESTI