Filip čini pravu stvar za udrugu Zvono

zvono
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

„Čini pravu stvar“ je jedinstvena društvena platforma za dobrotvorni fundraising koja svakome omogućava da se angažira i na jednostavan način uz pomoć prijatelja i poznanika prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru.

Filip Crljenić iz Valpova, zaljubljenik u prirodu, avanturist i strastveni planinar odlučio se na zanimljiv izazov – hodanje u humanitarne svrhe preko već postavljene platfore Čini pravu stvar. Naš se slavonac odlučio za slavonski planinarski put dug 320 kilometara. U razgovoru s prijateljima i poznanicima odlučio se da je udruga Zvono udruga za koju bi prikupljao sredstva.

Prije par mjeseci sestrična mi je pokazala izazov Brune Šimleše na ovoj platformi. Kako sam i sam zaljubljenik u hodanje, prirodu, brda pomislio sam da bih i ja mogao tako nešto probati. Izbor rute se sam po sebi odabrao. Za udrugu Zvono sam čuo još dok sam živio u Zagrebu, ali odabir je nakon razgovora s prijateljima iz Valpovštine koji su bili puni riječi hvale za rad udruge i same ljude koji ju čine.“

U ranim jutarnjim satima dana 9.10.2021. Filip kreće na vrlo zahtjevnu i dugu rutu – ruta obilazi požešku dolinu i prelazi preko Papuka, Krndije, Psunja te Dilj gore. Usputnim izvještavanjem pokušat će približiti rad udruge Zvono te pokušati kroz donaciju prikupiti sredstva za uređenje prostora za rehabilitacijski rad, informiranje i savjetovanje svim dionicima u procesu integracije djece s poteškoćama u odgojno-obrazovni proces.

Njegovu avanturu možete pratiti na sljedećoj poveznici:

https://cinipravustvar.hr/izazov/zazvoni-se-slavonijo/33957?fbclid=IwAR0orwZqvSiYeY0gF3rj05qckyEJbkltYm_mdVNLPR9tPQfFIJAQPPHOF0E

#zazvoniseslavonijo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI