DVD Bocanjevci preuzeli vozilo u Tirolu

Stams-02072024-1

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, izaslanstvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bocanjevci otputovalo je u Tirol u mjesto Stams, kako bi od tamošnjeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stams primilo vatrogasno vozilo s pripadajućom opremom. 

U večernjim satima domaćini su organizirali službenu primopredaju vozila uz nazočnost koordinatora projekta Petera Logara, gradonačelnika Markusa Rinnera, zapovjednika vatrogasne postrojbe Stams Daniela Faklnera i 20 članova vatrogasne postrojbe Stams, a ključeve vozila preuzeo je predsjednik DVD-a Bocanjevci Milan Strahinec uz nazočnost zapovjednika Josipa Pavokovića, vozača i prevoditelja.

Donirano vozilo LF Mercedes 814 D uveliko će povećati učinkovitost i djelovanje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bocanjevci, koje su do sada imali na raspolaganju traktorsku cisternu „Belje“ i kombi za prijevoz osoba.

Nakon službenog dijela primopredaje, članovi DVD-a Bocanjevci su domaćinima priredili „Hrvatski obrok“, koje je prošao u ugodnom druženju i izmjeni informacija.

Povratak kući bio je 3. srpnja 2024. godine u noćnim satima, gdje je s velikim oduševljenjem i srećom dočekano donirano vozilo od strane članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bocanjevci, koje će na zadovoljstvo svih koristiti u daljnjem radu.

Najnovije VIJESTI