DPH Belišće: prkos moćnome- zaštita slabome

dph
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Teška životna priča Patrika i njegovog oca iz malog mjesta u Slavoniji proširila se cijelom Hrvatskom i šire. Život bez majke i uz teško bolesnog oca natjerao je Patrika da odraste puno brže od svojih vršnjaka.

Živeći svoje geslo prkosa moćnome i zaštite slabome navijači Hajduka su prikupili više od 31 000 kuna kako bi Patrik i njegov otac ispunili san i konačno imali svoju kuću.

Vidjevši objavu za pomoć obitelji Petrovic u emisiji Provjereno nismo se mogli ne odazvati kad je momak nekoliko kilometara od nas. Akcija je trajala svega tjedan dana, a donacije i dalje nastavljaju stizati i sve će biti proslijeđene na pravu adresu na Patrikov račun.

Akciji našeg DPH Belišća priključili su se brojni navijači Hajduka, Bilo srce, volonteri Društva prijatelja Hajduka i Našeg Hajduka te NK Belišće i Caffe bar Time Out u kojem su se kroz proteklih desetak dana mogle ostaviti donacije za ostvarenje Patrikovog sna.

–       Zahvaljujem se ljudima koji su pomogli i svim navijačima Hajduka na lijepim poklonima. Hvala vam od srca. Moje želje su da se tata i ja uselimo u novu kuću i živimo u normalnim životnim uvjetima, zahvalio je Patrik Petrović svim navijačima Hajduka.

Na odlasku Milan Strahinec je poručio obitelji Petrović kako je ovo prvi puta kako su se vidjeli  ali nikako i posljednji. Hžv!!!

IZVOR: DPH Belišće

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI