Belišćanski Maslačak još jednom brani titulu najljepšeg vrtića u Hrvatskoj!

347375008_5581622535270799_7266362912970896962_n

🌼 Počeo je izbor za NAJLJEPŠI VRTIĆ U HRVATSKOJ, uđite u link: https://shorturl.at/qHSX8

te lajkajte i glasajte, dijelite 😍🥰🤗 za naš DV Maslačak Belišće na portalu Gradonačelnik hr. 🌼

Počeo je još jedan, treći po redu Izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, u organizaciji portala Gradonačelnik.hr, a ovaj put za titulu se natječe 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina! I ovaj put izbor se provodi na dvije platforme – Najljepši vrtić bira se preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri.

Najbolje vrtiće u kategoriji gradova i općina žiri će proglasiti među 27 kandidata, dok se za titulu najljepšega natječe 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina. Izbor najljepšeg vrtića provodi se na Facebook stranici Gradonačelnik.hr na kojoj su objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića, ovaj put redoslijedom kojim su pristizale prijave. Novost ovogodišnjeg izbora jest i to da će pobjednike izbora za najljepši vrtić biti proglašeni u četiri kategorije – općine, mali, srednji i veliki gradovi.

Glasovanje će trajati do srijede, 24. svibnja u podne, nakon čega će lajkovi biti prebrojani i prekontrolirani, a potom će biti objavljeni pobjednici.

Važno je naglasiti da će se u zbrajanju glasova računati samo lajkovi na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznat će se samo lajkove na objave na stranici Gradonačelnik.hr.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, stoga sherajte objavu našeg vrtića i pozovite sugrađane da lajkom na Facebook stranici Gradonačelnik.hr podrže Dječji vrtić Maslačak Belišće.

Najnovije VIJESTI