Belišćanska čestitka za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

232329293_4482242181797188_3509298620060575355_n
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, gradonačelnik Dinko Burić je u ime Gradske uprave grada Belišća uputio prgodnu čestitku:

S osjećajem zajedništva, ponosa i sreće prisjećamo se 5. kolovoza 1995. godine i veličanstvene oslobađajuće akcije, vojno-redarstvene operacije Oluja i slavimo povijesni uspjeh hrvatskih branitelja i hrvatskog naroda te ostvarenje sna o neovisnoj i suverenoj hrvatskoj državi. Obilježavajući Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja osobitu zahvalnost izražavamo svim našim braniteljima i njihovim obiteljima na žrtvi koju su podnijeli u borbi za slobodu i neovisnost Hrvatske, a s posebnim pijetetom i zahvalnošću prisjećamo se hrvatskih branitelja koji su svoje živote utkali u temelje naše Domovine kao zalog naše bolje budućnosti.

Svim stanovnicima Belišća i prigradskih naselja te cijele Valpovštine, a posebno našim braniteljima, stradalnicima Domovinskog rata te obiteljima nestalih i poginulih hrvatskih branitelja Grad Belišće čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Najnovije VIJESTI