Četvrtak, 17 Svibanj 2018 11:29

Dječja pjesma i radost čekaju vas na 5. Vedrofonu

U želji da se u Belišću ponovno pokrene glazbeni dječji festival i oživi belišćanska tradicija dječje festivalske pjesme, Grad Belišće, Turistička zajednica grada Belišća i Centar za kulturu Sigmund Romberg pokrenuli su 2014. godine festival zborova – Belišćanski dječji festival Vedrofon.

Ove godine, Vedrofon se održava peti put, a tijekom godina postao je omiljeno mjesto za druženje, glazbu i dječji osmijeh.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje dječje pjesme, djecu, roditelje, bake, djedove i sve građane na 5. belišćanski dječji festival Vedrofon koji će se održati  u nedjelju, 20. svibnja 2017. godine s početkom u 17 sati, u nastavno-sportskoj dvorani OŠ Ivana Kukuljevića u Belišću. Na festivalu će sudjelovati šest zborova s oko 300 malih pjevača.  

Nastupit će Pjevački zbor Arpeggio, Osnove škole Ante Starčevića iz Viljeva, Zbor Glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice, Zbor Osnovne škole Višnjevac, Dječji zbor „Djeca ljubavi“ DND Donji Miholjac, Dječji župni zbor „Mirjam“ iz Valpova te Pjevački zbor Osnovne škole Ivana Kukuljevića iz Belišća.

Posebna gošća programa je mlada i talentirana Belišćanka Meri Andraković, dok će program voditi Branko Uvodić.

Zborovi će izvesti po dvije pjesme, a neke od njih skladane su upravo za ovaj festival. Najuspješniji zborovi, kao i autor najbolje nove skladbe, bit će bogato nagrađeni, a svim sudionicima i publici Vedrofona organizatori jamče puno vedrine, zabave i druženja uz dječju pjesmu.

Ulaz je slobodan!!!

Pročitano 821 puta

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo