Petak, 30 Ožujak 2018 13:33

Uskrs u Belišću - Danas Uskrsni sajam, sutra Gnijezdo s 1.000 pisanica

Tradicionalna manifestacija “Uskrs u Belišću” započela je u četvrtak (29. travnja) otvorenjem Uskrsnog sajma na šetnici S. H. Gutmanna. Manifestaciju organizira grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori su  Centar za kulturu Sigmund Romberg Belišće, Društvo “Naša djeca” Belišće i Matica umirovljenika grada Belišća.

Izlagačima i posjetiteljima se u četvrtak prigodnim riječima obratila voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković, a Uskrsni sajam je otvorila zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, koja je svim izlagačima zahvalila na sudjelovanju i poželjela im uspješno poslovanje.

Nakon četvrtka i petka, već tradicionalno uz Uskrsni sajam, Velika subota (31. travnja) je rezervirana za najmlađe. I ove će godine u središtu Belišća biti postavljeno Gnijezdo s 1.000 pisanica, a program započinje u 10 sati predstavom Bajka o Maslačku, koju će izvesti Dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće. U 11 sati će biti podjela pisanica i nagrada, a za 11:15 sati je najavljen dolazak Moto zečeva iz Moto kluba 2 grada Valpovo – Belišće.

No, tu uskrsna zbivanja u Belišću ne završavaju, jer Gradski radio Belišće u suradnji s Konzumom priprema odličnu zabavu za najmlađe na Uskrsni ponedjeljak. Za više informacija, pratite objave na našoj web i Facebook stranici!

 

FOTO: Tin Lacković

Pročitano 1479 puta

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo