Utorak, 06 Ožujak 2018 13:47

Učenici 1.b - rekorderi u sakupljanju starog papira

 

 

Učenici 1.b razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće uključili su se u akcije sakupljanja starog papira na nivou škole i odmah srušili sve rekorde. Iako su tek u rujnu 2017. krenuli u školu, u narednih nekoliko mjeseci, uz pomoć svojih roditelja i potporu učitelja Zdravka Katalinića, dokazali su se kao ekološki osvješteni i ambiciozni mali ljudi.

Uspješno odrađene akcije i rekordna količina sakupljenog starog papira bili su razlog zašto ih je danas (utorak, 6. ožujka) u belišćanskoj Maloj vijećnici ugostio zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić, koje je poručio:
-Nadam se da ovu lijepu tradiciju nastaviti i u nadolazećim godinama, i to ne samo 1.b nego i ostali razredi. Ponosni smo što je naše Belišće grad sporta, ali Belišće je i dalje grad papira i ovakve akcije mogu biti na ponos ne samo učenicima, nego i njihovim učiteljima i roditeljima.

Ovako uspješne akcije odnosno količine sakupljenog starog papira, bili su razlog i da ih tvrtka DS Smith Belišće i Unijapapir Osijek nagrade besplatnim prijevozom i posjetom Cinestaru Osijek, gdje su pogledali crtani film Patuljci uzvraćaju udarac.

 

FOTO: Tin Lacković

 

Pročitano 655 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Ožujak 2018 13:50

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo