Utorak, 06 Ožujak 2018 13:30

Prijem za belišćanske sportaše

 

Odlični sportski rezultati razlog su što je danas (utorak, 6. ožujka) u prijepodnevnim satima u belišćanskoj Gradskoj upravi organiziran prijem za predstavnike Powerlifting kluba, Sambo kluba i Šahovskog kluba Belišće. Na postignutim rezultatima im je čestitao zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić.

-Epitet i titula koju smo dobili, Europski grad sporta u 2017. te Europska regija sporta u 2018. godini, zaista se potvrđuju vrhunskim rezultatima naših sportaša, bilo na regionalnoj, državnoj ili europskoj razini, rekao je zamjenik gradonačelnika Varžić, poželjevši belišćanskim sportašima puno uspjeha u daljnjem radu.

-Ono što mi je posebno drago je činjenica da uključuju mlade u rad svojih klubova. To je zalog za njihovu budućnost i budućnost sporta u Gradu Belišću. Kako se ti mladi sportaši budu razvijali, uvjeren sam da će biti i sve više vrhunskih rezultata na ponos svima nama, poručio je zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić.

Uz predsjednika Powerlifting kluba Belišće i prvaka Hrvatske u benchu Ivana Schoblochera, na prijemu su bili predsjednik Sambo kluba Belišće Christian Uskoković, prvaci RH Katja Vuković i Leon Sabo, te osvajač 3. mjesta na Europskom prvenstvu u sambu Ian Česko sa svojim ocem Vladimirom, seniorski prvaci Županijskog kupa u šahu Ana Berke i Srđan Basrak te predsjednik Šahovskog kluba Belišće Slavko Marjančević.

 

FOTO: Tin Lacković

Pročitano 648 puta

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo