Utorak, 30 Siječanj 2018 10:54

Radionica za predstavnike belišćanskih udruga

 

Grad Belišće objavio je javni natječaj za financiranje projekata udruga iz Proračuna grada Belišća za 2018. godinu. Rok za podnošenje prijava je 21. veljače. Informativna radionica za predstavnike udruga, koje se planiraju prijaviti na natječaj, održana je danas u prijepodnevnim satima, a vodila ju je Antonija Andrašek Barić, pročelnica Ureda za društvene djelatnosti grada Belišća.

Pravilnik o financiranju projekata i programa udruga te natječajna dokumentacija, dostupna je na službenoj web stranici Grada Belišća.

U Proračunu Grada Belišća je za financiranje udurga osigurano 260.000 kuna. Prema očekivanjima, financirat će se oko 38 projekata iz područja kulture, tehničke kulture i informatike, zdravstvene i socijalne zaštite, zaštite ljudskih prava i sloboda, projekti za djecu i mlade te očuvanje okoliša, za što je osigurano 185.000 kuna, dok je 75.000 kuna u gradskom proračunu osigurano za projekte udruga proisteklih iz Domovinskog rata koji se odnose na promicanje vrijednosti Domovisnkog rata.

Pročitano 812 puta

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo