Subota, 30 Prosinac 2017 13:07

Novogodišnji program na 101,3

Za posljednji dan 2017. i najluđu noć u godini, Gradski radio Belišće je pripremio mnoštvo raznolikih i zanimljivih sadržaja. Silvestarski program započinje u 6 sati, a završava u novogodišnjoj noći (u neko doba).

Kao i protekle dvije godine, i ovoga puta od 10 do 12 sati emitiramo svirku uživo iz studija GRB-a. Na izmaku 2017. godine, za to će biti zadužen Jovalius band, fantastičan mladi band u kojem su Matko Kantolić (vokal), Davor Novaković (klavijature), Marko Glavica (gitara), Matej Vidranski (bas – gitara) i Denis Knežević (bubanj), tako da odlične glazbe, pjesme i zabave neće nedostajati.
Naravno, telefonske linije će biti otvorene, jer i ovoga puta za naše slušatelje imamo mnoštvo nagrada.

Tijekom programa emitirat ćemo i nekoliko priloga, poput Retrospektive 2017. godine, pregleda Top 10 najslušanije domaće i strane glazbe, Cesarice – priloga o nagrađenim hit pjesmama, novogodišnjeg Vicboxa i novogodišnje Žecoteke što će nas dovesti i do prigodnog programa u zadnjim satima 2017. godine. Od 21 sat, osim odlične glazbe, primat ćemo pozive slušatelja koji žele osvojiti neku od nagrada ili jednostavno žele uputiti čestitku svojim najmilijima uz najljepše želje za 2018. godinu. Javljanja uživo s Trga Ante Starčevića u Belišću, zajedničko odbrojavanje posljednjih sekundi 2017. godine i u dobrom raspoloženju ćemo ući zajedno u još jednu godinu.

Pročitano 1035 puta

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo