Srijeda, 15 Studeni 2017 14:32

PRIJAM ZA BELIŠĆANSKE PRVAKE I POTPISIVANJE SPORTSKIH STIPENDIJA

U ponedjeljak, 13. studenoga 2017. godine, u Maloj vijećnici grada Belišća održan je prijam za belišćanske prvake u čak trima sportovima. Iz Streljačkog društva “Stjepan Petnjarić” to su Saša Brezovec, Igor Brezovec,Toni Ćužić , Željko Tijan i Goran Mirković, iz Šahovskog kluba “Belišće” Ana Berke i iz Kajak kluba Belišće Emanuel Horvatiček i Marko Jelkić. Prijamu su prisustvovali i treneri te predsjednici navedenih klubova.

Zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić na samome početku obratio se prisutnima čestitavši svim sportašima na uspješnim rezultatima i osvajanju naslova prvaka Hrvatske streljaštvu, kajaku i šahu.
Predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar također je uputio čestitke sportašima i iskazao zadovoljstvo na ostvarenim iznimnim rezultatima.

Ovom prigodom upriličeno je i svečano potpisivanje ugovora za sportske stipendije s 9 kategoriziranih i darovitih sportaša iz četiriju belišćanskih klubova, među kojima su kanuisti Emanuel Horvatiček, Marko Jelkić, Ivan Orešković, Tea Galić, Petar Ivić, Goran Posavac, Matija Vincetić, sambist Dominik Matijević i šahistica Ana Berke.

Ugovori su potpisani uz nazočnost predsjednika Kajak kluba Stjepana Krznarića, predsjednika Sambo kluba Christiana Uskokovića i Slavka Marjančevića, predsjednika Šahovskog kluba.

Uspjesi belišćanskih prvaka Hrvatske jedan su od brojnih pokazatelja kako grad Belišće s pravom nosi titulu Europski grad sporta 2017. godine.

Pročitano 927 puta

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo