Četvrtak, 14 Rujan 2017 17:26

Belišćanske ribičke priče od petka do nedjelje

 

U sklopu manifestacije Belišćanska zlatna jesen, Udruga športskih ribolovaca Belišće organizira 5. Belišćanske ribičke priče. Sve započinje svečanim otvorenjem sutra, u petak, 15. rujna, u 16 sati u Ribičkom domu na lijevoj obali Drave. U 16:30 sati počinje natjecanje u kuhanju fiš paprikaša, a od 17:30 sati posjetitelji će moći uživati uz prigodan kulturno – zabavni program.

U subotu, 16. rujna, Belišćanske ribičke priče se nastavljaju natjecanjem članova UŠR Belišće u lovu ribe udicom na plovak, koje počinje u 9 sati na Staroj Dravi Repnjak, a proglašenje rezultata će biti u 13 sati u Ribičkom domu na lijevoj obali Drave. Nakon zajedničkog ručka sudionika, u 13:30 sati se nastavlja kulturno – zabavni program uz nastup Dramskog ansambla Amaterskog kazališta Belišće s ulomkom iz komedije Ufuraj se i pukni, Kera.

Trećeg dana Belišćanskih ribičkih priča, u nedjelju, 17. rujna, u 10 sati na Staroj Dravi Repnjak počinje natjecanje 8. kola II. lige Istok u lovu ribe za seniore, u 15 sati će biti proglašenje pobjednika, a od 16 sati se Belišćanske ribičke priče nastavljaju uz gastro ponudu i kulturno – zabavni program u Ribičkom domu na lijevoj obali Drave.

Pročitano 614 puta

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo