Utorak, 29 Kolovoz 2017 21:13

Održana večer borbe u Belišću

 

Baraber fight night je još jedan u niz borilačkih spektakla koji je u Europskom gradu sporta 2017. organizirao Sambo i MMA klub Belišće uz pokroviteljstvo Grada Belišća.

Ova borbena i uzbudljiva večer uspješno je odrađena u nastavno-sportskoj dvorani u subotu , 26. kolovoza. U 15 ugovorenih amaterskih borbi sudjelovali su borci iz cijele regije, a dvije borbe su se vodile za prestižni pojas BFN, no ostali borci radili us za pokal.

Najbolji borci iz svake kategorije, po jedan par, posjetiteljima su pružili pravu borbenu i zanimljivu večer. Među muškima koji su se borili za pojas bilo ih je četvero, dok su ženske bile dvije. U muškoj kategoriji do 74 kg pojas je osvojio Mateo Horvat iz Virovitice, a u ženskoj do 64 kg Ančica Anđelić iz Našica.

Belišćanski borci i ovog puta bili su i više nego odlični, pa su tako pokal osvojili Leon Sabo i Christina Uskoković, oboje na prekid sudca. Osim njih borili su se Leon Vinogradac koji je ostvario jednu pobjedu te Katja Vuković,Marko Balentić i Boris Katić. Zanimljivo je to da je većini domaćih boraca ovo bio prvi MMA meč te je samom time i ovaj uspjeh koji su ostvarili je veći.

Predsjednik Sambo i MMA kluba Belišće Christian Uskoković ponosan je na svoje borce te zahvaljuje svima koji ih prate i podržavaju, a posebno Grad Belišće bez kojih, kako je i sam naglasio , ovo natjecanje ne bi bilo moguće ostvariti.
Nadamo se da ćemo u Europskom gradu sporta 2017. gledati još puno odlićnih borbi te da će Sambo I MMA klub Belišće I dalje ostvarivati odlične rezultate kao i do sada.

 

Pročitano 1136 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 29 Kolovoz 2017 21:43

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo