Četvrtak, 27 Listopad 2016 18:35

SNJEGULJICA I SEDAM PATULJAKA U KNJIŽNICI

SNJEGULJICA I SEDAM PATULJAKA U KNJIŽNICI foto: Zaim Saljiji

 

U sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige 2016. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće knjižničarke su organizirale projekciju crtanog filma za one najmlađe.

Crtani film razveselio je dječicu i izvukao im osmijeh na lice, a zadovoljne su bile i učiteljice Dobrila Barić, Jasminka Jutriša te Maja Huis koje su se uz ostalu dječicu također sa svojim razredima, 1.a , 1.b i 3.b OŠ Ivana Kukuljevića belišće, pridružile ovoj projekciji. Prije same projekcije crtanog filma posjetitelji su razgledali izložbu Antuna Sabe "Tu, kraj nas" u holu zgrade gradske uprave.

Sutrašnje događanje u knjižnici u 19 sati biti nešto sasvim drugačije. Naime, knjižnicu i čitaonicu u Belišću posjetiti će poznata autorica knjiga o sirovoj hrani, Mihaela Devescovi koja će predstaviti svoju knjigu "Slatke strasti" u Velikoj vijećnici Grada Belišća. Ovo događanje će biti itekako , stoga što će autorica knjige "Slatke strasti" pripremati čokoladno mlijeko i energetske kuglice, te mousse od čokolade koje će svi posjetitelji moći degustirati.

Dakle , dođite i Vi na slatki početak vikenda koji su nam organizirale belišćanske knjižničarke!!

film1

Pročitano 986 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 27 Listopad 2016 18:47

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo